ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η εταιρεία μας είχε την τιμή να αναλάβει από το Σεπτέμβριο του 2013 την συντήρηση κτήματος στο Μαρούσι, έκτασης 70.000 μ2. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό κτήμα το οποίο, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει Ελαιώνα, Αμπέλι και δενδρώδεις καλλιέργειες Φιστικιάς, Ροδιάς, Εσπεριδοειδών και Αμυγδαλιάς.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η GreenArc, ανέλαβε την πλήρη ανακατασκευή του αρδευτικού δικτύου καθώς επίσης και την αρχιτεκτονική διαμόρφωση μεγάλων τμημάτων του κτήματος. Το παρόν κτήμα είχε για χρόνια ελλιπή φροντίδα, με αποτέλεσμα την έντονη συσσώρευση προβλημάτων.

Τα προβλήματα είναι αρκετά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη λίπανση, άρδευση αλλά και το κλάδεμα όλων των καλλιεργειών, με αποτέλεσμα την σχεδόν μηδενική τους απόδοση. Τα καλλωπιστικά δέντρα του κτήματος, οι θάμνοι και οι εκτάσεις με χλοοτάπητα βρίσκονται σε έντονα καχεκτικό στάδιο.

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς η επαναφορά των καλλιεργειών σε αξιοπρεπείς αποδόσεις καθώς και η γενικότερη αναδιοργάνωση και αρχιτεκτονική ανάταση ολόκληρου του κτήματος.     

Back to top